URGENT

Els veïns de Mas Reixach, preocupats per l’excés de soroll de les fàbriques del polígon

Compartiu aquesta història

Des de fa uns mesos, els veïns de la urbanització estan molestos amb un soroll que prové del polígon d’en Puigvert, concretament de la factoria de Bershka.

Segons expliquen, és un soroll que fa tremolar la zona, i que provindria d’uns motors situats a l’exterior de la fàbrica. Es tracta d’una situació que els molesta especialment a les nits, ja que el soroll és continu.

Pepi Roso, presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixach, explica que al principi notaven el soroll i no sabien d’on provenia, però que van acostar-se fins als entorns de la fàbrica i van descobrir que provenia de la marca d’Inditex.

Per tot plegat, diversos dels habitants de Mas Reixach han emès diverses instàncies al consistori des de fa uns dos mesos reclamant una solució a la problemàtica.

Al ple del passat divendres, la presidenta de l’associació de veïns de la urbanització ja fa formular una pregunta al govern sobre aquesta qüestió.

L’alcalde Valentí Agustí va donar la raó als veïns i va respondre que l’Ajuntament hi està treballant. També va afirmar que, segons s’havia pogut comprovar a través d’un tècnic, el soroll era efectivament notori.

Segons explica Roso, un enginyer s’ha posat en contacte amb el veïns per tal d’estudiar el cas.

Tot i que ho veu com una situació complexa, la presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Reixach espera que es pugui solucionar aviat la problemàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics