URGENT

Una dotzena de joves malgratencs tanquen el Juliol Jove amb l’estrena d’un musical

Compartiu aquesta història

Demà divendres es tanca l’edició d’enguany del Juliol Jove, un programa d’activitats adreçat al sector juvenil de malgrat durant aquest estiu amb el qual s’ofereixen tallers de tot tipus.

Entre aquests, un grup de 12 nois i noies han participat al taller El Musical, impartit des de l’Aula de Música Contrapunt de Malgrat, i que demà divendres en presenten al Centre Cultural del municipi.

Durant aquest mes de juliol, aquest grup de joves ha estat preparant tot un musical farcit dels temes més coneguts de diversos dels clàssics d’aquest gènere, com són Grease, els Miserables, Mamma Mia o Mar i Cel, entre d’altres.

Una tria que va tendir cap a les cançons més famoses tenint en compte que era la primera experiència en aquest camp dins del Juliol Jove

Ho explica Núria Suñé, mestra de l’Aula de Música Contrapunt.

Segons explica Suñé, la intenció del taller ha estat que, més enllà d’arribar a representar l’obra davant del públic, també treballar sobre la preparació prèvia que implica oferir un musical.

En aquest sentit, els 12 adolescents han estat els encarregats de gestionar l’atrezzo i també part de la coreografia. A la vegada, amb ells s’ha treballat especialment la part relativa al cos, el contacte i la veu a través del teatre.

Segons la mestra de l’aula, el taller ha tingut molt bona rebuda per part del grup de nois i noies. En aquest sentit, Suñé valora molt positivament la implicació dels joves, d’entre 12 i 17 anys, en tota l’activitat d’aquest mes de juliol.

El concert es farà demà divendres a partir de les 7 del vespre al Centre Cultural de Malgrat de Mar.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics