URGENT

Descarten que la cria de gat apareguda morta a Blanes fos atacada per un altre animal

Compartiu aquesta història

El passat dimecres al matí va aparèixer morta una cria de gat partida per la meitat al barri de Ca la Guidó de Blanes.

Tot i que en un inici es va considerar la possibilitat que el gat hagués estat atacat per un altre animal –per exemple, un gos–, les conclusions del veterinari que ha fet l’autòpsia a l’animal ha descartat aquesta possibilitat.

Segons afirmen des de l’Associació Sa Gatonera, el gat no presentava cap símptoma de lesió interna que indiqui que hagués pogut ser atacat, i cada cop pren més força la possibilitat que el gat hagués estat partit per algú.

Una alimentadora de la colònia controlada del barri de Ca la Guidó va descobrir la cria morta i va avisar a l’associació i també a la Policia Local, que ja ha obert una investigació per esclarir els fets.

En el darrer mig any, s’han detectat múltiples casos de maltractament a gats al municipi de Blanes, els darrers durant aquest últim mes, amb l’aparició de diversos gats amb hematomes o fractures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics