URGENT

El pla director del Consorci Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a punt abans d’acabar l’any

Compartiu aquesta història

És el compromís que ha agafat el Departament de Salut en la reunió que aquest dijous passat van mantenir la Consellera de Salut, Alba Vergés, amb l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i també tinent d’alcaldia Jordi Sitjà i la portaveu d’ERC al consistori calellenc Cristina Gómez.

Segons ha informat l’Ajuntament de Calella, la consellera Vergés ha assegurat que des del Departament es treballarà per tenir enllestit, abans de finals d’aquest 2018, el nou pla director del Consorci Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Es tracta del pla que ha de marcar les inversions i les prioritats de la corporació durant aquests propers anys.

L’alcaldessa de Calella, a l’espera del que es contempli al pla director, ha demanat al Departament que es prioritzin les inversions en matèria d’urgències.

La consellera, al seu torn, ha explicat que amb els nous estatuts del Consorci, aprovats pel Govern el passat mes de juny, s’obre una nova etapa a l’organisme.

El Consorci està integrat majoritàriament pel Servei Català de la Salut (CatSalut), els Ajuntaments de Calella i Lloret de Mar, i també la Fundació Hospital Asil Sant Jaume de Blanes. Com a prioritat en aquesta etapa, des del Departament també s’ha destacat que es treballarà en l’elaboració i implementació d’un Pla de reequilibri del Consorci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics