URGENT

Mor un home després de caure a Sa Palomera, a Blanes

Compartiu aquesta història

Els fets van tenir lloc el passat divendres al vespre, quan l’home, de 56 anys i nacionalitat alemanya, estava visitant la Roca de Sa Palomera acompanyat de la seva família, i va precipitar-se al buit.

Pels volts de dos quarts de 9 del vespre, una patrulla d’agents de la Policia Local de Blanes que estava prop de la Roca va rebre un primer avís d’un testimoni que va presenciar la caiguda.

Tot i que els Serveis d’Emergències Mèdiques van dur a terme diversos intents per reanimar-lo, finalment no es va poder salvar-li la vida.

Segons el testimoni dels fets, l’home estava al capdamunt de la Roca de Sa Palomera amb dos membres de la seva família, i hauria caigut de manera accidental.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació dels fets. Per la seva banda, efectius de la Policia Local de Blanes, dels Mossos i Protecció Civil van encerclar tot el perímetre d’accés, impedint l’accés del públic, per facilitar la tasca dels cossos d’emergència. Un tancament que seguia a quarts de 10 de la nit a l’espera que es procedís a l’aixecament del cadàver.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics