URGENT

La Policia Local alerta d’una nova estafa en l’àmbit del gas

Compartiu aquesta història

Segons ha informat el cos local de seguretat, des de diverses comunitats de veïns s’ha estat rebent aquests dies un comunicat que, aparentment, prové de la companyia Gas Natural.

A la carta fraudulenta, s’informa als veïns del canvi de nom que la companyia a fet darrerament, passant-se a anomenar Naturgy, i que per aquest motiu els treballadors de l’empresa han de passar pels domicilis a informar i confirmar les dades.

Segons alerta la Policia, el que fan realment els estafadors és quedar-se amb dades personals i també bancàries dels veïns per posteriorment cometre delictes.

Es dóna el cas que l’empresa Gas Natural ha realitzat un canvi de nom a la companyia, però aquest respon a motius comercials i d’imatge.

En aquest sentit, i tal i com alerta la policia, en cap cas això comporta cap mena de modificació en les relacions  contractuals amb els clients.

En aquest sentit, l’empresa AUDAX, pertanyent a Naturgy, s’ha desvinculat a través d’un comunicat d’aquests fets, i també ha dit que denunciarà aquesta estafa, que pot tenir diferents noms d’empresa als comunicats.

Per tot plegat, la Policia Local de Palafolls ha demanat a la ciutadania que, en cas de detectar algun cartell a les comunitats de veïns, s’elimini per tal d’evitar que col·lectius vulnerables com la gent gran puguin ser víctimes de l’estafa.

A la vegada, el cos demana als veïns que, davant d’una possible estafa, truquin al telèfon de la Policia Local, que és el 608 74 04 04.

 

Foto: Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics