URGENT

Blanes s’apunta un nou èxit amb la gira Happy Food Trucks

Compartiu aquesta història

Per segona vegada consecutiva, a la ciutat selvatana s’hi ha instal·lat l’activitat, que ha registrat un augment de visitants respecte a l’edició de l’estiu del 2017.

A Blanes també han estat de festa aquest cap de setmana. Segons s’ha informat des del consistori, la segona edició del Happy Food Trucks Tour s’ha convertit en un revulsiu per als qui s’han acostat a la ciutat selvatana. L’activitat s’ha instal·lat a la plaça dels Països Catalans. Hi han participat un total de 8 caravanes dedicades a la gastronomia de tot tipus. N’hi havia per a tots els paladars, des de plats típics de la cuina italiana, argentina, asiàtica o mexicana, per posar només alguns exemples.

Segons s’ha subratllat, l’esdeveniment gastronòmic ha augmentat pel que fa a nombre de visitants, que s’ha xifrat en un 15% més respecte a l’edició del passat 2017.

La Happy Food Trucks Tour s’ha fet acompanyar d’altres propostes. En aquest sentit, activitats infantils i concerts han servit per posar el colofó a una activitat que busca convertir-se en reclam per a promocionar la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics