URGENT

La pesta bubònica atrapa Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La Festa dels Empestat ha tingut novament una molt bona acollida. La dramatització del fets que van assotar el municipi durant el segle XVII han incorporat novetats.

Aquest cap de setmana, carrers, espais i edificis públics de Malgrat de Mar s’han convertit en escenari per dramatitzar els fets ocorreguts al municipi durant l’epidèmia de pesta bubònica del segle XVII.

Enguany, la Festa dels Empestats ha arribat a la seva 7ena edició incorporant-hi diverses novetats. Un mercat d’època amb parades d’artesans i la recreació d’escenes d’edicions anteriors s’han rebut amb satisfacció, segons s’ha assegurat des de l’organització. Joan Piña és un dels seus membres.

La Festa dels Empestat no acaba aquí sinó que continua aquesta setmana. Serà dijous dia 9, amb la xerrada que porta per nom “El procés de creació d’un retaule” i que es farà al pati de la Torre de Can Sala, al carrer de Mar. L’acte anirà a càrrec d’Irene Abril i començarà a dos quarts de deu de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics