S’acaba el cicle estival Cinema als Barris de Blanes amb més de 2.500 assistents

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El vespre d’ahir dijous Blanes va viure la darrera de les sessions de la proposta que ha omplert de cinema les nits d’estiu al municipi.

Es tracta del cicle Cinema als Barris de Blanes, sis sessions de cinema a l’aire lliure en diferents indrets d’arreu del municipi, organitzades per l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i les Associacions de Veïns.

La projecció de la pel·lícula ‘Gru 3, Mi Villano Favorito’ a la Plaça Mas Moixa, ha estat el punt i final d’aquesta experiència, que per primera vegada s’organitzava a Blanes, i que ha aconseguit reunir fins a un total de 2.500 persones durant el mes i mig en què s’ha estat duent a terme.

Tot plegat va començar a mitjans de juliol amb una primera projecció al barri de Mas Enlaire, i va seguir amb sessions a Residencial Blanes-Vistamar, la Pista de Mas Florit o la Plaça de l’Església.

Segons l’Ajuntament, després de l’èxit d’aquesta primera edició, s’espera tornar-ne a fer una segona el proper 2019.

Una iniciativa va néixer amb un doble objectiu. Per una banda, oferir activitats als barris de Blanes i, per l’altra, implicar diferents associacions de veïns en la programació d’una activitat conjunta.

És per aquest motiu que les projeccions s’han ubicat en diferents espais dels veïnats de Blanes, uns llocs que van ser triats les mateixes associacions.

Per a l’organització del cicle, el consistori blanenc ha comptat amb el suport de l’entitat cultural blanenca La Focal. L’associació ha col·laborat amb l’Ajuntament i amb les entitats veïnals amb diverses propostes per ajudar a dinamitzar la proposta.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics