The Bird Yellow i Jo Jet i Maria Ribot, les propostes musicals del concert del Guaita de demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una altra de les activitats que configuren la prèvia de la Festa Major de Palafolls de la setmana vinent és el concert del Guaita, que demà al vespre tornarà a omplir de música la Glorieta del Doctor Torner.

Aquest cop, ho farà amb les actuacions de The Bird Yellow i de Jo Jet i Maria Ribot, amb un concert que començarà a partir de dos quarts de 10 del vespre.

Dues propostes en acústic que segueixen a la línia de les anterior edicions del Guaita, amb un format íntim, segell també d’altres iniciatives organitzades per Bang Cultura, entitat impulsora del concert.

Xavi Sitjà, un dels membres de l’entitat, explica quins directes ens portaran The Bird Yellow i Jo Jet i Maria Ribot.

Ja fa diversos anys que Bang Cultura va començar amb una primera proposta del Guaita dins dels actes de la Festa Major, amb un format que va permetre que naixessin altres propostes posteriors com el Festival Singulars.

En aquest sentit, Sitjà destaca que des de Bang Cultura es promou aquest tipus de format més íntim i proper en moltes de les seves propostes, i que en algunes ocasions ha portat a viure una química especial entre artista i públic.

Tot i que l’any passat el Guaita ampliava les seves nits del concert i s’oferia un concert previ a la festa i un altre dins dels actes, enguany el Guaita només programarà concerts la nit de demà. Com és habitual, el concert és de caràcter gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics