Impulsen l’edició d’un vídeo per commemorar l’1-O a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un col·lectiu format per diverses organitzacions i partits sobiranistes han impulsat la preparació i edició d’un vídeo per rememorar la jornada del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 a Palafolls.

El vídeo té un caràcter bàsicament col·laboratiu, i els responsables de la seva edició han llançat una crida a la ciutadania a participar-hi.

Per això, demanen a totes les persones que van participar a la jornada del referèndum d’ara fa un any que enviïn el seu material gràfic i audiovisual d’aquell dia, a partir del qual s’editarà el vídeo commemoratiu.

Per participar-hi, els organitzadors demanen enviar un correu electrònic a l’adreça 1opalafolls@gmail.com. A partir de les aportacions, s’editarà aquest vídeo, que està previst que sigui projectat el mateix dilluns 1 d’octubre davant de l’Ajuntament, encara que la ubicació no estigui concretada.

Ho explica Úrsula Puig, una de les persones encarregades de la preparació de l’acte.

Tal i com ha explicat Puig, l’objectiu de l’edició d’aquest vídeo és commemorar el primer aniversari de la jornada del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre, reivindicar-ne el seu resultat i a la vegada reclamar la llibertat dels presos independentistes i el retorn dels exiliats.

La projecció d’aquest vídeo serà la darrera de les activitats previstes per aquest proper cap de setmana emmarcades en la commemoració del primer aniversari del referèndum.

En aquest sentit, hi haurà tallers, xerrades, un dinar i una marxa groga. Totes les activitats s’han impulsat des de diversos sectors del sobiranisme, tant d’entitats com l’ANC o el CDR dels municipis de Palafolls, Malgrat, Tordera i Blanes, com també per part de partits com ERC o el PDeCAT.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics