Més de 200 alumnes de l’Institut de Palafolls secunden la vaga d’estudiants

Aula de l'Institut de la Font del Ferro - Foto: blanesaldia.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb motiu del primer aniversari del referèndum de l’1 d’octubre, la plataforma Universitats per la República i diversos sindicats d’estudiants han convocat una vaga sota el lema “Ni oblit, ni perdó”, per reivindicar el resultat del referèndum i perquè es faci efectiva la República.

La vaga s’ha convocat a universitat i també a centres de secundària. En el cas de Palafolls, la vaga ha rebut un seguiment d’entre el 60 i 70% dels alumnes d’entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat, que són els cursos que poden acollir-se a aquest tipus de protesta.

En total han estat 224 alumnes. Ho explica Rosa Martínez, directora de l’Institut de la Font del Ferro.

La plataforma Universitat per la República ja va ser la convocant de les mobilitzacions i jornades de protesta i de vaga d’ara fa un any, per defensar la celebració del referèndum de l’1-O, i enguany ha tornat a mobilitzar-se amb una enganxada de cartells a les universitats el 20 de setembre i un acte polític celebrat aquesta setmana passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics