Els equips del CD Palafolls tanquen una mala jornada, mentre que el San Luis de futbol sala s’enforteix

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana ha deixat resultats de cara i creu pel futbol palafollenc, amb derrotes pels principals equips del CD Palafolls i victòries del CFS San Luis.

L’amateur A, que venia de perdre les dues anteriors jornades, no ha aconseguit capgirar la mala ratxa i ha tornat a perdre davant, en el que ha estat la tercera derrota consecutiva, la quarta de l’equip fins ara a la lliga.

Els palafollencs van caure per 5 a 2 a casa del Sporting Vidrerenca, en un partit que va començar amb clar domini local, arribant a 3 a 0 al marcador abans del descans, però que un cop iniciat el segon temps semblava deixar entreveure símptomes de remuntada palafollenca.

Efectivament, l’equip d’Eduard Burgada va iniciar una remuntada que els portaria fins a un resultat de 3 a 2, però que els de Vidreres aconseguirien frenar amb dos gols més als darrers compassos de partit, situant el 5 a 2 definitiu.

Una nova derrota que fa caure l’Amateur A cap a la 17a posició de la lliga, que ocupa amb només 3 punts.

El Juvenil, per la seva banda, tampoc va sortir amb bon resultat del seu partit contra l’Arbúcies aquest dissabte, el primer que jugaven després de suspendre’s l’enfrontament de la jornada anterior. Els palafollencs jugaven a casa, però finalment van caure 1 a 3.

L’altra cara de la moneda la van mostrar els principals equips del CFS San Luis, que van imposar-se als partits d’aquest cap de setmana.

El primer equip del futbol sala va imposar-se al Girona per 7 a 4 i continua 5è a la lliga, mentre que el Juvenil va guanyar a casa del Vidreres per 0 a 2 i continua, en el seu cas, en 3a posició empatat a 6 punts amb el líder i el segon classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics