Malgrat ultima els treballs per completar els camins escolars amb talls a diversos carrers

Foto: elmalgratenc.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns han començat les afectacions de trànsit a diversos carrers del municipi durant uns minuts abans i després de les classes de les escoles.

Tot plegat es fa per ultimar la posada en marxa dels camins escolars a Malgrat, un projecte que segons l’Ajuntament es completarà durant aquesta darrera quinzena d’octubre.

Segons ha informat el consistori malgratenc, a partir d’avui dilluns i durant el curs escolar es preveu tallar el trànsit al carrer de les Escoles 15 minuts abans que els alumnes entrin a l’escola Mare de Déu de Montserrat i 10 minuts abans de sortir-ne. Això significa un tall als matins de 3 quarts de 9 del matí fins a les 9 i 5 minuts i al migdia de 3 quarts de 3 fins a les 3 i 5 de la tarda. A les sortides, el tall serà de les 12 i 20 minuts a les 12 i 35 minuts del migdia, i de les 4 i 20 minuts fins a les 4 i 35 minuts de la tarda.

Els talls no afectaran als veïns que tenen aparcament al carrer de les Escoles, que tindran prioritat de sortida del carrer en tot moment.

Tot i això, mentre duri el tall del carrer de les Escoles s’obrirà el carrer de Sant Esteve, entre el carrer de les Escoles i la plaça de l’Àncora.

D’aquí a una setmana, el proper dilluns 22 d’octubre, les afectacions començaran al carrer de Florència, que tindrà el mateix horari de tancament a les entrades i sortides d’alumnes de l’Escola Marià Cubí.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat, a l’escola Sant Pere Chanel encara no s’han determinat quan es produiran els talls, a l’espera que es facin les obres de remodelació del paviment de davant l’ascensor inclinat del carrer Passada.

A l’Escola Vedruna, per altra banda, fa temps que es talla el carrer que dóna accés al centre i en el cas de Fonlladosa l’Ajuntament ha descartat la restricció de trànsit per motius de mobilitat general del municipi.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, el consistori ha dut a terme diverses accions informatives abans de començar a fer efectius els talls per explicar en què consisteix el projecte dels camins escolars tant als nens i nenes de primària com també a les famílies dels alumnes.

 

Foto: El Malgratenc – elmalgratenc.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics