L’EMMiD prepara una setmana de portes obertes pel mes de novembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa unes setmanes que l’EMMiD ha posat en marxa les classes del curs 2018-2019 a les seves aules en les seves diferents modalitats.

Aquest curs ho ha fet amb canvis en el model formatiu del centre, que ha renovat l’oferta educativa que fins ara tenia, segons el consistori, amb cursos més acurats a les necessitats formatives dels alumnes.

La voluntat del centre és mostrar els nous itineraris formatius, i la seva metodologia als palafollencs, i per això ha preparat durant la setmana del 12 al 16 de novembre diverses jornades de portes obertes a les seves instal·lacions.

En el cas de la dansa, es plantegen fer classes obertes, mentre que en el cas de la música s’intentarà que els visitants puguin provar els instruments in situ.

Demà mateix, però, com a prèvia d’aquesta setmana de portes obertes, l’EMMID ja oferirà un tast d’una de les activitats que ofereix, en aquest cas en l’àmbit de la dansa. Serà una classe de flamenc oberta a tothom, que es podrà seguir a partir de les 16h a les instal·lacions del centre.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, explica que aquest curs es repeteixen la majoria dels instruments, en alguns casos amb més o menys alumnes i també amb llistes d’espera degut a les places limitades.

L’activitat de l’EMMiD és intensa, i amb els anys ha anat consolidant molts dels projectes que s’hi ha gestat. És el cas, per exemple, de la Cobla Palafolls, que combina l’activitat de músics professionals i més veterans i d’altres de més joves i encara amateurs.

En aquest cas, segons explica Martínez, el repte és combinar aquestes dues necessitats i inquietuds per tal d’aconseguir que tothom que participa del projecte s’hi senti inclòs.

Ara mateix,  l’EMMiD té 120 places ocupades en els diferents cursos oferts en la seva vessant de música i una seixantena en el cas de la dansa. Tot i això, la matrícula es manté oberta i encara es poden fer inscripcions en alguns cursos oferts pel centre, en els casos que encara quedin places disponibles.

La mateixa setmana de portes obertes es podrà demanar informació al mateix centre, i els interessats també poden demanar més informació directament al MiD o a l’adreça electrònica plf.emmid@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics