El govern es replanteja el model de Festa Petita de cara a aquest proper any

Correfoc de la Festa Petita. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És un dels anuncis que va fer la regidora de Cultura Montserrat Rovira al seu pas pel programa Assumptes Interns, emès ahir dimecres a RP.

Rovira, que també s’encarrega de les àrees relatives a les entitats, als esports i a parcs i jardins, ha fet una valoració de la Festa Major d’aquest setembre i també de la Festa Petita, que se celebra per Setmana Santa.

Arran de la davallada de públic assistent a aquest esdeveniment en els darrers anys, el govern municipal s’ha plantejat canviar el model de festa de cara a la propera edició.

Rovira admet que la Festa Major petita “no funciona”, i ha explicat que el consistori està acabant de perfilar una nova proposta de cara l’any vinent. La protagonitzaria una entitat que vol organitzar tot un seguit d’actes de celebració del seu 10è aniversari i que involucraria a la resta d’associacions palafollenques.

Tot plegat, però, encara s’ha d’acabar de tancar i està previst que se celebri una reunió amb les entitats per parlar-ne.

A l’entrevista, la regidora ha explicat que la valoració de la Festa Major del setembre és positiva, però ha explicat que no tothom va quedar satisfet amb la manera com es van desenvolupar els concerts al Palauet, un espai del qual diu que no té bona acústica i on la gent va passar calor. Posteriorment als actes de la Festa, Rovira ha explicat que s’ha hagut de reparar el parquet de la instal·lació, que havia quedat malmès.

A banda, Rovira ha defensat la gestió municipal pel que fa al teixit associatiu de Palafolls, tant a nivell cultural com esportiu. La regidora creu que la convivència entre entitats és bona, tot i que diu que la ubicació d’espais com la Nau d’Entitats no és la més òptima, coincidint amb les reivindicacions de l’oposició en aquest sentit.

Rovira també ha anunciat que un dels espais culturals que es reactivarà d’aquí poc serà el teatre, que inaugurarà les noves reformes per Nadal i que podrà començar a acollir activitats de cara al proper mes de gener.

En l’àmbit polític, Rovira respecta la decisió de Valentí Agustí de no tornar-se a presentar a l’alcaldia, i no ha volgut avançar encara quins noms encapçalaran la llista del PSC a les properes municipals. Personalment, diu la regidora, estaria disposada a continuar implicada en el projecte polític local si la formació així ho considera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics