Blanes continua aquests dies amb els enderrocs de les grades dels antics camps de futbol dels Pins

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Els treballs són una continuació dels enderrocs ja iniciats ara fa 4 anys, i aquesta setmana passada van servir per acabar d’enderrocar les grades que quedaven d’aquesta antiga instal·lació esportiva.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, durant aquesta setmana està previst que es retiri la runa i de les restes que han resultat dels treballs d’enderroc.

Un enderrocament que, segons el consistori, s’ha fet per eliminar les edificacions que encara hi havia dempeus dels antics camps de futbol del barri dels Pins, i que s’havien anat degradant amb els anys després que les instal·lacions quedessin en desús.

Segons l’Ajuntament blanenc, un cop acabats els treballs d’enderroc i de retirada de la runa, l’empresa adjudicatària haurà de verificar els nivells resultants, així com el paviment de formigó en el nivell superior. La intenció és fer graons per salvar el desnivell que hi ha entre els dos antics camps de futbol i adequar baranes d’obra a la zona de les rampes.

Els treballs d’enderroc es van adjudicar per un import entorn als 95 Mil euros, amb una subvenció de la Diputació de Girona que en cobreix la meitat.

Els treballs d’enderroc dels camps de futbol dels Pins van ser objecte de polèmica aquest estiu després que un grup de ciutadans i entitats de Blanes denunciessin que les adjudicacions de les tasques fetes el 2014 s’haurien fet “a dit”, acusacions que el consistori blanenc va negar ara fa poques setmanes.

Els antics camps de futbol dels Pins van ser inaugurats l’any 1947 i durant gairebé 70 anys van ser l’espai de celebració dels partits del Club Deportiu Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics