URGENT

S’amplia a 6.000 euros el fons solidari de Sorea per persones en situació de vulnerabilitat econòmica

Compartiu aquesta història
Signatura del conveni del Fons de Solidaritat entre l’Ajuntament de Palafolls i l’empresa Sorea – Ajuntament de Palafolls

Aquest matí l’Ajuntament de Palafolls i l’empresa Sorea, encarregada de l’abastiment d’aigua al nostre municipi, han tornat a signar un conveni per dotar el poble d’un fons de solidaritat en l’àmbit del consum d’aigua.

Es tracta d’un fons destinat a persones en situació de vulnerabilitat econòmica o en risc d’exclusió social i que tenen dificultats per fer front al pagament de les factures del subministrament d’aigua; un fons que enguany s’ha ampliat als 6.000 euros, un miler més que el que es va destinar en la signatura de l’any passat.

L’augment respon a la demanda que es va fer l’any passat des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, veient que la quantitat va ser molt justa per cobrir la demanda de les famílies palafollenques que ho van necessitar.

Ho ha explicat Elias Serraviñals, gerent de concessions de l’empresa Sorea.

El Fons de Solidaritat de Sorea té com a objectiu que les persones que es troben amb dificultats econòmiques puguin fer front a la despesa d’accés a l’aigua.

Tot i que l’empresa s’encarrega de posar a disposició aquest fons, és l’Àrea de Serveis Socials de cada municipi qui gestiona les ajudes i de quina manera repercuteixen en el rebut de l’aigua de les persones demandants.

Les persones que vulguin acollir-se a aquesta ajuda poden demanar-ho a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, des d’on es tramita la sol·licitud.

Segons dades de Sorea, durant el passat 2017 es van destinar més de 400.000 euros en els fons de solidaritat per pagar les factures de l’aigua, incloent un total de 162 municipis d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics