Les cançons nadalenques en anglès uneixen les escoles i l’Institut de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A dos quarts de 12 d’aquest matí, la plaça de Poppi de Palafolls s’ha omplert de música de Nadal.

Ha estat amb l’actuació conjunta d’alumnes de les escoles de Mas Prats i Ferreries i també alumnes de 1r d’ESO de l’Institut de La Font del Ferro de Palafolls, que s’han unit per cantar conjuntament temes nadalencs.

La particularitat, però, és que ho han fet en llengua anglesa. Tot plegat en el marc de la quarta edició de la cantata de Nadal, que agrupa els tres centres educatius en un projecte de coordinació entre primària i secundària en l’àmbit de l’anglès.

Montse Casado, coordinadora pedagògica de l’Institut, ha explicat que els principals objectius són, per una banda,  reforçar els lligams entre escoles i institut, i per l’altra treballar en la millora de l’aprenentatge de l’anglès.

Una cantata que sorgeix de la preparació prèvia entre escoles i institut, amb el treball conjunt dels docents especialistes de la llengua anglesa.

Enguany, explica Casado, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut també s’han implicat amb les activitats.

La quarta edició de la cantada de cançons nadalenques en anglès ha estat protagonitzada per alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO dels tres centres educatius palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics