URGENT

Blanes celebra demà la Fira de Sant Tomàs, amb més de 500 anys d’història

Compartiu aquesta història

La ciutat veïna de Blanes es prepara per acollir aquest mercat nadalenc, que durant tota la jornada de demà divendres ocuparà el centre de la vila amb parades de tot tipus de productes.

La Fira de Sant Tomàs aplega parades d’artesania, alimentació, decoració, roba, complements, joguines i regals, però també s’obre a la participació d’entitats i associacions de Blanes. La celebració es fa durant tot un dia, independentment de si és laborable o festiu.

Segons l’Ajuntament de Blanes, el fet que la Fira caigui enguany a les portes del cap de setmana pot ser un factor positiu per atraure visitants, en una fira que ja ha gaudit de bona resposta per part del públic en edicions anteriors.

En total hi haurà una vuitantena de parades repartides per prop de mig quilòmetre, al llarg dels carrers Ample, Raval Sud i Muralla, i també la Plaça d’Espanya.

Per tot plegat, el consistori blanenc ja ha informat que hi haurà afectacions a la mobilitat d’aquesta zona cèntrica per poder garantir una celebració amb normalitat de la fira.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha informat que no es podrà circular pel Carrer Ample a partir de les 6 del matí i fins que finalitzi l’activitat del mercat i s’hagin desmuntat les parades, que es preveu que sigui ja pels volts de les 11 de la nit.

Entre d’altres afectacions, el transport públic d’autobusos també patirà canvis, ja que pel fet de no poder accedir pel Carrer Ample ni la Plaça d’Espanya, la circulació dels busos arribarà fins la Plaça Catalunya i retornaran pel mateix lloc.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics