La Banda de Palafolls escalfa l’ambient prenadalenc amb la tradicional cercavila de Nadales

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A dos quarts de 5 d’aquesta tarda, una vintena d’alumnes de la Banda de Palafolls, acompanyats d’altres membres de l’EMMiD, s’han concentrat a la Rambla de les Ferreries.

Ho han fet, un any més, per començar una nova edició de la Cercavila de Nadales, una iniciativa que ja fa anys que duu a terme el centre palafollenc i que ha arrencat des de les escoles de Palafolls i ha anat fins al Casal d’Avis.

Un recorregut que, com van fer per primera vegada l’any passat, comencen més aviat, coincidint amb la sortida dels alumnes de les escoles, fet que els permet congregar a més gent per seguir la cercavila.

David Martínez és director de la banda de Palafolls.

Una cercavila que ha començat puntual a l’hora prevista i que ha fet que un bon nombre de veïns i veïnes, molts d’ells pares i mares d’alumnes amb els seus fills i filles, es reunissin al voltant de la banda per seguir-la en el seu recorregut fins al casal.

Una banda que ha començat interpretant l’imprescindible Jingle Bells i que ha seguit amb un repertori farcit d’altres clàssics.

La cercavila de Nadales de la Banda de Palafolls és una de les activitats que aquests dies serveixen per escalfar l’ambient previ a les festes de Nadal, que començaran de ple aquest proper cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics