URGENT

La proximitat del comerç local, protagonista del calendari de l’ACEP

Compartiu aquesta història

Durant aquests dies es començaran a repartir els nous calendaris del 2019 que els comerços i establiments de Palafolls reparteixen cada any de forma gratuïta a la ciutadania.

El calendari de l’ACEP se centra cada any en una temàtica determinada, i enguany s’ha decidit apostar per mostrar la part més “emocional” del que representa el comerç palafollenc.

En aquest sentit, s’ha volgut posar el focus en la proximitat que tenen els negocis locals, que permeten resoldre les necessitats i problemes d’una manera molt més propera del que ho poden fer altres establiments menys arrelats.

Sílvia González, membre de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica que el que es vol amb el calendari és fer un homenatge als comerciants locals.

Tot i que l’Ajuntament no ha volgut avançar en concret massa detalls del calendari d’enguany, sí que ha informat que hi haurà fotografies de propietaris de comerços de restauració, alimentació, entre d’altres, tots ells ben coneguts pels palafollencs i palafollenques.

Segons González, és una iniciativa amb la qual els comerciants s’hi involucren i s’ho passen bé, i per l’Ajuntament és una oportunitat per reconèixer la tasca que fan els negocis locals.

El calendari, que donarà aquests dies com a obsequi als clients dels establiments palafollencs, també inclou les dates assenyalades a nivell de festius locals, nacionals i estatals, i a la vegada marca també els dies en què se celebren els esdeveniments més assenyalats que organitza l’ACEP.

Ara fa un any, el calendari de l’ACEP es va centrar en retre un homenatge als comerços i establiments històrics de Palafolls, alguns recentment desapareguts, com la carnisseria de Can Pica, o encara en funcionament, com el Forn de Pa Santa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics