El Govern català es mostra confiat en el projecte de l’empresa Nylstar de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa ha patit durant anys diverses situacions complicades en l’àmbit econòmic i ha estat escenari de diversos ERO, però el projecte actual de Nyltsar té la confiança de la Generalitat.

Segons publica el Diari de Girona, la directora general d’indústria de la Generalitat, Maria Matilde Villarroya assegura que l’empresa compta amb un “projecte de negoci força atractiu”, pel fet que el producte que fabriquen tingui “molta acceptació”.

A la vegada, Villarroya considera que “falta temps per consolidar les comandes”, motiu pel qual explica que el Govern català hagi donat suport econòmic a Nylstar, i nega que l’empresa blanenca “no estigui bé”.

Tot plegat, uns mesos després que l’empresa hagués de suspendre la seva activitat durant un dia després que Endesa tallés el subministrament elèctric a la planta per impagaments del servei acumulats des de feia més d’un any.

Arran d’aquell episodi, el sindicat UGT expressava a través d’un comunicat la seva preocupació per la gestió de Nylstar a Blanes, lamentant el “llarg periple” que havia patit la plantilla de l’empresa des de la subhasta i per la gestió dels deutes acumulats.

Després d’estar 8 mesos aturada, l’empresa va reprendre la seva activitat l’octubre del 2016, un any en què la planta va patir fins a tres ERO temporals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics