Una conferència vol desmuntar mites sobre el riu Tordera i el seu entorn natural

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres, la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera serà l’escenari d’una conferència-debat amb el títol “Desmuntant mites sobre la Tordera”.

L’acte, organitzat per la CUP Tordera, vol servir per parlar sobre les problemàtiques que afecten al riu Tordera i el seu hàbitat natural. Ho vol fer, però, a partir de diversos falsos mites que planen sobre el riu.

La ponència és a càrrec del naturista torderenc Xavier Romera i de l’investigador del CEAB Enric Sagristà, que volen posar en qüestió diverses creences equivocades que, segons diuen, fan que es desconegui el valor de la biodiversitat dels espais humits i el mateix riu, així com la “greu i urgent” necessitat de posar en pràctica una bona gestió de l’entorn natural de les polítiques municipals per poder garantir-ne la preservació.

En declaracions a aquesta emissora, Sagristà explica que s’han centrat en els mites que creuen que estan més estesos entre la població.

L’investigador del CEAB explica que no només volen posar damunt la taula mites populars sinó que també ho volen fer amb qüestions que s’han plantejat des de l’àmbit polític o fins i tot també acadèmic o científic.

Pel fet de tractar-se d’una conferència-debat, Sagristà explica que tot plegat es vol dinamitzar a través de la interacció amb el públic durant tot l’acte, així com també amb un debat final.

La conferència-debat “Desmuntant mites sobre la Tordera” es durà a terme a les 7 del vespre de demà divendres a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics