“Paraules pel 19”, la nova proposta de converses literàries del RIP i l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’arrencada del nou any 2019, la Revista Independent de Palafolls i el consistori han decidit impulsar una nova proposta cultural que s’allargarà fins a les portes de l’estiu.

Es tracta del “Paraules pel 19”, un cicle de xerrades molt obertes tant en contingut, com en forma o durada, i que protagonitzaran dos o tres autors o autores, conjuntament amb el públic assistent.

L’escenari és la Biblioteca Enric Miralles, i a partir d’aquesta setmana vinent oferirà un espai per obrir conversa i debat sobre múltiples temes de manera lliure, al voltant de l’anomenada “taula inestable”, que fa referència precisament a aquesta inexactitud i alhora llibertat en el concepte que presenta el cicle.

En parla Toni Selvaggi, un dels impulsors d’aquest cicle.

El cicle comença el proper divendres 18 de gener amb les autores Najat el Hachmi i Ada Castells, que seran les encarregades d’obrir la proposta i de posar damunt la taula els temes dels quals tinguin ganes de parlar.

El mateix Selvaggi explica que la temàtica depèn totalment de les pròpies convidades i que no saben ni volen saber quina idea proposaran.

El “Paraules pel 19” portarà una conversa en cadascun dels propers mesos de febrer, març, abril, maig i juny, i es tancarà el 15 de juny amb Gemma Lienas i Laura Gomara, en un cicle que ha volgut donar especialment la paraula a les dones.

El cicle servirà també per celebrar l’aniversari de la revista RIP, que tot i mantenir menys activa la part editorial, ja fa anys que s’encarrega d’impulsar diversos cicles de xerrades i propostes culturals a Palafolls, com han estat el “Sopant amb autors” o “Dones que parlen”, entre d’altres.

Podeu consultar la programació completa a través d’aquest enllaç: Paraules pel 19

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics