URGENT

Represa complicada pels principals equips del CB Palafolls

Compartiu aquesta història

La tornada a la normalitat esportiva després de la pausa de Nadal no ha estat del tot positiva pels equips del bàsquet palafollenc, que han acabat perdent en la majoria dels casos els seus partits.

El Sènior maculí jugava a la pista del Llagostera aquest diumenge a la tarda, en un partit que l’equip palafollenc va començar dominant, amb resultat favorable al final del primer quart. Una situació, però, que duraria poc i que els locals capgiriarien fins a endur-se la victòria per 82 a 68.

Els únics dos principals equips del CB Palafolls que sí que va aconseguir guanyar van ser el Sots 25 i el Sots 21, que van guanyar els seus partits del cap de setmana.

Va ser contra el Sant Narcís, a casa, per 54 a 44 en el cas del Sots 25, i també a casa però contra el Vilafant per 67 a 60 en el cas del sots 21.

El Júnior Nivell B, per la seva banda, va patir una dolorosa derrota a casa del Premià de Dalt, equip que va imposar-se per un contundent 91 a 37.

Els cadets, per la seva banda, tampoc van aconseguir la victòria i van acabar perdent 68 a 60 contra el Roger’s CB Vilassar de Dalt, en el cas del groc, i per 59 a 36 contra el Santa Perpètua en el cas del cadet Negre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics