URGENT

Palafolls acull part de les Jornades de Convivències de la Selecció Catalana Infantil femenina de Futbol Sala

Compartiu aquesta història
Foto: FCF

Durant aquest cap de setmana, la Selecció Catalana Infantil Femenina de Futbol Sala durà a terme unes Jornades de Convivència al municipi veí de Calella, juntament amb la selecció infantil masculina.

Les jugadores més joves faran 3 sessions d’entrenaments al llarg de demà dissabte i l’endemà diumenge. Serà durant al matí d’aquest últim dia que es farà la tercera sessió al Palauet de Palafolls, recinte que a partir de dos quarts de 10 del matí obrirà les portes del que serà l’última sessió programada d’aquestes Jornades.

Abans, les jugadores de la selecció Catalana Infantil hauran passat pel Pavelló Municipal d’Arenys de Munt, durant el matí, i ja a les 5 de la tarda es desplaçaran cap a la Ciutat Esportiva Blanes, on faran la segona sessió d’entrenaments abans de la darrera al nostre municipi.

La Selecció Catalana Infantil Femenina de Futbol Sala s’allotjarà a Calella durant tot el cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics