URGENT

Ràdio Palafolls s’uneix aquest dilluns al magazín Ona Maresme

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora comença a oferir aquest proper dilluns a la tarda un nou espai en la seva programació, unint-se a una proposta conjunta amb 6 ràdios més de la nostra comarca.

Es tracta d’Ona Maresme, un magazín que s’emet de dilluns a divendres de 3 a 6 de la tarda i en el qual Palafolls s’afegeix com a nova emissora participant.

El programa és una combinació d’informació, entreteniment, temes d’actualitat i tertúlies des d’una òptica comarcal, i que s’emet simultàniament a través de les diverses freqüències de les emissores que l’integren.

El dial de Ràdio Palafolls s’afegeix a partir de dilluns en un projecte maresmenc on hi ha també les emissores Ràdio Calella, Ràdio Canet, Ona Malgrat, Ràdio Premià de Mar, Ràdio Tordera i Mataró Audiovisual, des de la qual es conduirà el programa.

El programa comptarà amb una primera hora de repàs de l’actualitat del dia, una segona franja dedicada a seccions de diverses temàtiques i uns últims 60 minuts en els quals es farà diàriament una entrevista i també, un cop a la setmana, una tertúlia.

Ona Maresme s’emetrà de dilluns a divendres, de 3 a 6 de la tarda, i el podreu seguir en directe a partir de demà dilluns a través del 107.7 de la FM i també per Internet a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics