URGENT

L’Amateur esgarrapa un empat contra el St Antoni

Compartiu aquesta història

Un punt més, que ajuda a l’equip a agafar confiança per sortir de la zona baixa de la classificació. S’enfrontaven el 16è contra el 17è i l’empat  a 0 d’aquest dissabte ha permès al Palafolls continuar per davant del  St Antoni, que és penúltim i davant de l’Arbúcies, que és el cuer de la classificació. Justament, els arbuciencs seran els propers rivals de l’amateur aquest proper cap de setmana, una bona ocasió per intentar escalar posicions a la classificació i allunyar-se de la zona perillosa.

El juvenil aquesta setmana ha descansat a l’espera de jugar dissabte al municipal de Palafolls contra el Racing Blanenc. Els palafollencs són ara 9s amb 10 punts en els 10 partits jugats i aquest proper dissabte poden escalar a la taula si s’imposen als de Blanes, ja que són 8s amb 12 punts.

Avui destaca la golejada del cadet a casa de l’Hostalric per 0 a 7. A la primera part l’equip palafollenc ja guanyava per 0 a 4.

Iker va obrir la golejada que van completar 3 gols de Zakaria, un d’ells de penal, dos més de Julen i un de Ismael.

Zakaria i Julen són els màxims golejadors de l’equip palafollenc amb 11 gols cada un.

El Cadet és 7è a la taula i la setmana que ve, descansarà.

Pel que fa al futbol sala el primer equip ha aconseguit un empat contra el Lloret Esportiu 2012. Va ser aquest dissabte, obtinguent un resultat de 3 a 3.

Aquest resultat els permet mantenir-se en segona posició de la Lliga de Segona Divisió, amb 7 punts, dos menys que els que té el Fontcoberta, que és líder.

Precisament, aquest equip serà el rival dels palafollencs la següent joanada. El Fontcoberta rebrà el Sant Lluís, que és segon però amb un partit menys. D’aquesta manera, els palafollencs podrien assolir el liderat i consolidar-lo un cop s’igualin el nombre de partits.

El juvenil, per la seva banda, va obtenir aquest dissabte una contundent victòria contra el Club Futbol Sala Jovent de Mollet per 1 a 10.

Els de Rafa Jiménez van dominar en tot moment el partit, guanyant per 0 a 5 ja al minut 23 de partit. Els locals van fer el gol de l’honor al minut 34, que suposaria l’1 a 5 provisional al marcador. A partir d’aquí, el Sant Lluís no va donar més opcions i va continuar amb la golejada fins a l’1 a 10 definitiu.

Amb aquesta nova victòria, el juvenil és 3r a la taula amb 30 punts, a 3 de l’Inter Esportiu Malgrat, que és el 2n classificat.

El proper cap de setmana, el Juvenil jugarà contra el Vidreres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics