URGENT

Blanes explica als veïns el funcionament de la nova recollida porta a porta de residus

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest passat divendres, veïns de les urbanitzacions de Mas Guelo, Residencial Blanes, Vista-Mar, Sant Francesc i Santa Cristina van omplir la sala de Plens de l’Ajuntament per assistir a la xerrada informativa sobre el nou servei de recollida porta a porta que es posarà en marxa a les urbanitzacions del municipi el proper 18 de febrer.

L’encarregada d’impartir la sessió informativa era l’empresa Nora, que gestiona la neteja i recollida de residus a Blanes i que implementarà el nou porta a porta d’aquí a 15 dies.

El servei es va posar en marxa fa diversos anys en una gran àrea del nucli històric de la vila amb l’objectiu de facilitar el reciclatge als ciutadans i ciutadanes, i augmentar així el percentatge total que s’està fent a la ciutat.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, aquest passat mes de gener es van estar duent a terme visites individualitzades i penjant cartells informatius arreu de les urbanitzacions, dues actuacions de la primera fase d’implementació del nou sistema i que va culminar divendres amb la xerrada informativa oberta a tothom de divendres passat.

Aquest dissabte es va iniciar el repartiment de contenidors a les cases, una tasca que continua aquests dies, i des del proper dijous i fins dissabte hi haurà punts informatius a les diverses urbanitzacions on comença a implementar-se la nova recollida porta a porta.

El procés d’implementació seguirà la setmana que ve amb la represa de les visites porta a porta, en les quals s’explica com es fa el canvi de model de recollida selectiva i el calendari d’actuacions del servei.

L’Ajuntament de Blanes també ha informat que, un cop s’hagi posat en marxa el servei, l’endemà es començarà a fer un seguiment per detectar els problemes que puguin sorgir i resoldre els dubtes que hi hagi entre els residents de les urbanitzacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics