Comencen les remodelacions de les places de Catalunya i Ca l’Arnau de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de dues obres que van ser proposades i votades per la ciutadania de Malgrat en els primers pressupost participatiu.

El projecte de la plaça de Catalunya, situada entre els carrers del Carme, Blanch i Ramon Turró, va ser la proposta més votada en el procés de participació del pressupost municipal 2018 i les actuacions seguiran els paràmetres fixats per la ciutadania.

Es millorarà l’accessibilitat de la plaça, es col·locaran jocs infantils nous i nou mobiliari urbà i també es substituirà el terra de pedretes de la zona infantil, per un de cautxú per donar més seguretat.

També està previst plantar tres lledoners nous,  per garantir ombra a la zona de jocs i també es col·locarà una font d’aigua potable. Aquests treballs tenen un  pressupost previst de 35 mil€.

 

Per la seva banda, la remodelació de la plaça de Ca l’Arnau, al carrer passada,  va ser la tercera proposta més votada va ser  la remodelació. En aquesta plaça, just davant de l’antic hospital, es crearà un nou accés amb escales davant de l’edifici de Ca l’Arnau, s’enjardinarà la zona d’arbres perennes, s’ampliaran les voreres, es crearà una plataforma pavimentada dins de la plaça, es millorarà la infraestructura actual i es col·locarà una font d’aigua potable. També es preveu col·locar bancs, papereres i aparca-bicicletes. Un projecte que l’enfila als 47 mil€.

Aquests dos projectes comencen avui, i la setmana que ves es preveu posar en marxa la segona proposta més votada del pressupost participatiu 2018:  la millora d’algunes voreres que estan en mal estat  amb un cost de 50.000 euros. Es remodelaran les voreres dels carrers Sant Pere amb Llibertat i l’eixamplament del carrer Carme entre Camí Nou i Blanch.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics