URGENT

L’Ajuntament de Blanes precinta la part il·legal del Càmping Blanc d’Eivissa

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta setmana el consistori blanenc ha procedit a la inspecció i tancament de la part il·legal de les instal·lacions d’aquest establiment, situat a la zona turística del barri dels Pins.

Ho va fer aquest passat dimarts, en compliment del decret que contempla que s’havia de procedir al cessament de l’activitat i ús urbanístic de càmping mitjançant precinte de les instal·lacions, així com la implantació d’un tancament que separés la part il·legal de la que és correcte en l’establiment.

Segons ha informat l’Ajuntament, però, no ha estat necessari utilitzar l’autorització judicial per donar compliment al decret, ja que els responsables del càmping ja havien procedit a acotar totalment la zona afectada.

La comitiva municipal i policial va entrar a l’interior del càmping per fer les comprovacions que cregués oportunes i també fet l’etiquetatge  del precintament.

Tot plegat, després que a finals del passat mes de gener, els propietaris de l’establiment impedissin l’entrada dels efectius municipals, segons va informar el mateix consistori, de forma expressa, cosa que va obligar a l’Ajuntament a demanar una ordre judicial per efectuar el tancament.

Segons informa el consistori, durant la inspecció que finalment es va poder dur a terme aquest dimarts es va comprovar que a la zona paral·lela del camí d’accés hi ha 13 mòduls, els accessos als quals també estan tancats amb el mateix sistema.

A la zona d’acampada queden 2 mòduls i 15 caravanes, així com també restes d’utensilis com ara cadires de plàstics, petits mobles auxiliars, catifes de gespa artificial, entre d’altres.

Després de la inspecció de tota la part il·legal, la comitiva va poder comprovar com totes les instal·lacions estaven buides i en desús, i la Policia Local va procedir a precintar l’espai amb els corresponents indicatius.

L’Ajuntament considera aquest precintament com la fi d’un “llarg procés”, posant com a inici l’octubre del passat 2018, amb la impulsió del decret que ordenava el tancament de l’ampliació del càmping, així com dels posteriors terminis i pròrrogues que es van concedir a l’establiment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics