Exhaurides en menys d’una hora les invitacions per la Festa dels Súpers a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns al matí, s’ha obert l’aplicació a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3, per reservar les invitacions gratuïtes per assistir a la Festa del Súpers de Blanes, i, en gairebé una hora, totes les invitacions s’han exhaurit, tant per a l’espectacle del matí com per al de la tarda. Les localitats són numerades i l’aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible haver reservat les invitacions per accedir a la Festa.

La Festa dels Súpers és un espectacle de dues hores, protagonitzat per la família del Super3, que habitualment es fa a l’Estadi de Montjuïc, però que enguany ha decidit sortir on tour en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, al matí i a la tarda.

Aquest proper dia 30 de març acabarà el tour a la Ciutat Esportiva de Blanes després de passar per Barcelona, a l’octubre, Tarragona al novembre i Lleida al febrer.

Igual que a Barcelona, Tarragona i Lleida, la Festa dels Súpers On Tour a Blanes, del 30 de març, consistirà en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda. Al matí, les portes de la Ciutat Esportiva Blanes s’obriran a les 9.30 i l’espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l’espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s’obriran a les 15.30.

La Festa dels Súpers combina música i aventures, i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes “MIC”, “Dinàmiks” i “Rat Rankentre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics