URGENT

Canvien les instruccions per sol•licitar el Molí d’en Puigvert

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern local d’ara fa una setmana va aprovar diversos canvis en el procediment necessari per sol·licitar l’ús de les instal·lacions del Molí d’en Puigvert.

Es tracta d’un edifici de titularitat municipal que, els caps de setmana no festius, es posa a disposició de la ciutadania com a espai on poder-hi celebrar esdeveniments com ara festes d’aniversaris, trobades o celebracions. Entre setmana, el Molí d’en Puigvert es gestiona a través de la Fundació privada que porta el mateix nom i que treballa per la inserció de persones amb trastorns de salut mental.

Per a poder ser utilitzat, els interessats han de sol·licitar-ho a través d’una instància que es pot presentar presencialment a l’Ajuntament o bé per via telemàtica seguint un procediment establert pel consistori, que ara ha sofert alguns canvis.

Els requisits són els mateixos que hi havia fins ara, però s’ha incorporat una reglamentació més explícita d’obligat compliment.

Així, com ja passava fins ara, es podrà sol·licitar aquest equipament amb un màxim de 3 mesos vista, però també s’estableix que la sol·licitud haurà de tenir una antelació mínima de 10 dies hàbils.

Una altra de les novetats que inclou la normativa és que, en cas que hi hagi més d’una sol·licitud pel mateix cap de setmana, tindrà preferència l’interessat que ho hagi demanat en primer lloc, una prioritat que s’establirà en funció del número de registre d’entrada.

Com fins ara, els interessats han d’abonar una fiança de 100 euros per poder respondre de possibles desperfectes o danys que es puguin produir degut a l’ús de les instal·lacions. La novetat és que l’interessat podrà fer l’autoliquidació en un caixer. Sense aquest ingrés, que s’ha de fer almenys 10 dies abans de la seva utilització, no es validarà la sol·licitud.

Les sol·licituds per utilitzar el Molí d’en Puigvert les poden presentar només persones empadronades a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics