La Policia Local denuncia 32 cotxes abandonats en el que va d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre gener i març el cos local de seguretat ha detectat i denunciat 32 vehicles abandonats a la via pública. Es tracta de vehicles que fa mesos que estan aturats i que, sovint, no han passat la corresponent ITV o fins i tot no tenen l’assegurança obligatòria, cosa que ja comporta sanció.

Aquests vehicles, si no es regularitza la seva situació, acabaran sent retirats i desballestats.

Aquesta és la dada més significativa pel que fa al nombre d’actes aixecades per la Policia Local en el que va d’any, però també destaquen lamés d’una vintena de denúncies interposades per incompliment de l’ordenança de civisme. En total són 21 denúnices, la majoria per llençar brossa a la via pública, ja sigui trastos vells o,. Més recentment, per llençar bosses d’escombraries en espais on no hi ha contenidors. Dins aquest epíleg també s’inclouen les intervencions fetes per veïns molestos o per gaffiters.

També destecables el nombre d’infraccions a l’ordenança de tinença d’animals de companyia. Se n’ha registrat 21, la majoria per no recollir les deposicions dels gossos o bé per passejar l’animal sense anar lligat, tal i com marca la normativa.

En el primer trimestre s’han interposat 9 sancions per tinença o consum de drogues en la via pública i s’han fet 7 intervencions temporals de material susceptible d’usar-se en activitats il·lícites com malls, tenalles, o tornavisos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics