URGENT

A la recerca dels punts de llibre amagats

Compartiu aquesta història

La celebració de la Diada de Sant Jordi, aquest proper dimarts, farà que el centre de Palafolls torni a omplir-se, un any més, de roses i llibres.

El Fòrum Palatiolo serà ocupat per diverses parades amb aquests dos productes, indiscutibles i imprescindibles protagonistes de Sant Jordi.

Per part de l’Ajuntament, els llibres seran protagonistes per un altre motiu, i és que el consistori ha decidit obsequiar als veïns amb diverses publicacions.

Per rebre aquest obsequi, però, caldrà trobar primer algun dels punts de llibre que hi haurà, amagats, en algun indret. Les persones afortunades que el trobin caldrà que es dirigeixin a l’estand de l’Ajuntament, on se’ls obsequiarà amb alguna de les publicacions que ha editat el consistori en els darrers anys.

Són, per exemple, els darrers llibres sobre les masies de Palafolls, de Xavier Salicrú, el llibre “El Carrer de Dalt”, d’Alba Ribot i Mercè Robert, o “Obre la finestra”, obra de Maina Cabrera i Mar Selvaggi.

El punt de llibre que cal trobar és de color blanc i vermell, i hi ha una rosa dibuixada a la seva part superior, i compta amb 3 cites relacionades amb la lectura, de la mà de Víctor Hugo, Martí Riquer i Morera i Jorge Luis Borges.

La diada de Sant Jordi comptarà també amb presentacions de llibres. Concretament, la que es farà a les 5 de la tarda d’“El vent que bufa les espigues”, obra de la palafollenca Montserrat Ribas i que regalarà el consistori durant el mateix acte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics