URGENT

Més d’un miler de corredors participen a la 4a marxa Color Blanes x Runners

Compartiu aquesta història
Foto: Joaquim Llorens i Garangou

La ciutat veïna de Blanes celebrava ahir diumenge la 4a edició d’aquesta cursa lúdica i esportiva, inclosa dins la marca esportiva i turística “Blanes X Runners”, creada ara fa 3 anys.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, més d’un miler de persones van participar a la marxa, que transcorria per un itinerari de 3 quilòmetres per un circuit urbà principalment arran de mar.

Al llarg de la marxa popular, membres i voluntaris de l’organització tiraven pols de diferents colors des de diferents punts del traçat.

Enguany, la principal novetat ha estat que, al final de la cursa, se celebrava una Festa de l’Escuma, amb pluja d’obsequis diversos.

La cursa arrencava a les 7 de la tarda des del Passeig de Mar, i finalitzava pels volts de 2 quarts de 9 de la nit. La cursa ha estat organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista del municipi.

El calendari de la marca Blanes X Runners continuarà el proper mes d’agost amb tres esdeveniments més, com seran la 77a Travessia al Port de Blanes, la 31a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós i l’11è Aquatló Popular Vila de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics