URGENT

Sabates vermelles contra la violència contra les dones a Malgrat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat tornarà a col·laborar en l’organització de la mostra d’art visual “Zapatos Rojos” de l’artista mexicana Elina Chauvet, que es tornarà a instal·lar a la plaça de l’església el dia 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. El projecte d’art públic, organitzat per l’associació Integrem per la Igualtat, vol escenificara el dol col·lectiu per la violència de gènere a través de diferents sabates de dona pintades de color vermell.

De moment l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a participar d’aquesta instal·lació artística amb l’aportació de sabates en desús que es poden deixar a l’edifici consistorial en horari de matí.

Totes aquestes sabates es pintaran de color vermell en uns tallers que s’organitzaran els dissabtes 16 i 23 de novembre en diferents punts de Malgrat.

La mostra d’art visual “Zapatos rojos”, que ja s’ha vist en anys anteriors a Malgrat de Mar, es podrà visitar el dilluns 25 de novembre, durant tot el dia, a la plaça de l’Església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics