Bona valoració del tret de sortida cap a les festes de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana el nostre municipi ha donat la benvinguda al Nadal amb una festa de nova creació que ha agrupat la tradicional Fira de Nadal amb l’encesa dels llums nadalencs per tal d’oferir un cap de setmana d’activitats familiar.

Segons l’ajuntament la idea era oferir un cap de setmana dedicat a la família. Susanna Pla, regidora de Cultura de Palafolls, explica que hi ha marge de millora, però que estan molt satisfets de la rebuda de la festa.

Centenars de persones van seguir expectants l’encesa de llums a la plaça del Fòrum Palatiolo, en la que hi va haver jocs gegants i xocolatada popular.

L’endemà es va desenvolupar la tradicional Fira d’Artesania i Complements de Nadal al centre de Palafolls. Hi va haver menys parades de les habituals per la coincidència d’altres certàmens propers, però segons explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP els paradistes van acabar contents amb les vendes de la jornada,

La Fira va comptar enguany amb activitats paral·leles de suport organitzades per l’Ajuntament. Hi va haver una xaranga musical animant la fira, una contacontes i la inauguració d’un arbre dels desitjos al MiD.

També aquest cap de setmana s’ha fet el planetari digital amb uns 400 assistents entre dissabte i diumenge.

L’organització ja

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics