Llibertat amb càrrecs per l’acusat d’agredir vigilants de Renfe a l’estació de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos han detingut dos joves, un de 19 anys i l’altre menor d’edat, acusats d’agredir tres vigilants de seguretat de Renfe en una baralla dins el tren. Ha passat quan el comboi era a l’estació de Pineda de Mar i quan els agredits intentaven aturar una baralla dins el tren que a primera hora cobreix el trajecte entre Blanes i Barcelona.

El detingut major d’edat ha passat avui a disposició del jutjat d’Arenys que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs, mentre que ja s’ha passat la informació a fiscalia de menors en el cas de l’altre acusat.

Fonts policials han confirmat  que se’ls imputa un delicte de lesions i un de lesions amb amenaces, respectivament, a banda d’un per danys. Els fets han tingut lloc deu minuts abans de les set del matí, quan un tren s’ha aturat a Pineda i dos grups de persones que tornaven de festa han tingut un enfrontament. Els vigilants els han intentat separar i els joves els han colpejat. Dos dels empleats de seguretat han hagut de ser traslladats a l’Hospital de Calella.

Aquest comboi és especialment conflictiu. El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha lamentat l’episodi i ha explicat que “no és la primera vegada que després de sortir de festa un grup de joves protagonitza aldarulls d’aquesta mena”.

Segons informacions policials la baralla hauria començat dins el vagó de tren i un cop a Pineda, el tren es va aturar amb la intervenció dels vigilants de la companyia. Alguns dels joves van baixar del tren, van agafar pedres i les van llençar al comboi.

Un dels empleats de seguretat ha necessitat quatre punts de sutura mentre que un altre ha rebut l’impacte d’una pedra en un ull. El tercer ferit, de menys gravetat, té una contusió en un braç.

Els vigilants han presentat denúncia davant dels Mossos de Pineda i el propi Carmona ha assegurat que l’empresa té previst presentar també la corresponent denúncia a la policia catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics