URGENT

L’ACEP regalarà 1500€ a la seva campanya de Nadal

Compartiu aquesta història

Avui dilluns comença una nova campanya promocional de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls. El proper dia 20 de desembre sortejarà 6 premis de 250€ per gastar-se a les botigues del poble entre els participants a la nova campanya. Els clients de qualsevol de les botigues associaciades que aquests dies faci alguna compra podran omplir una butlleta de participació a la campanya i el divendres dia 20 es farà un sorteig públic a través d’aquesta emissora en el que es sabran els 6 guanyadors dels 250€.

El president de l’ACEP, Francesc Tresserras, explica que enguany s’ha decidit repartir dels 1500€ en 6 premis de 250 i no en 3 de 500 com s’havia fet anteriorment, per tal de beneficiar a més participants.

El sorteig es farà en directe per aquesta emissora i es trucarà als guanyadors, que obligatòriament, hauran de contestar la trucada. Si no ho fan perdran els diners i s’haurà de treure una altra butlleta. Tresserras demana que tothom estigui pendent i recorda que el premi s’haurà de gastar l’endemà dissabte al matí en qualsevol de les botiges associades.

L’ACEP fa anys que organitza campanyes de promoció del comerç local, com aquesta campanya amb la que tradicionalment acaba l’any i en la que col·labora aquesta emissora, l’Ajuntament i la Diputació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics