URGENT

Blanes acull la presentació del Projecte de Vela Inclusiva en Família per a persones amb diversitat funcional

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes va acollir aquest dijous la presentació d’aquest projecte que té per objectiu millorar la qualitat de vida d’infants i joves amb diversitat funcional i que, tal i com explica el consistori blanenc, està enfocat a potenciar i reforçar vincles entre nois i noies de 6 a 18 anys i les seves famílies, a través de les activitats de vela.

Segons l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, es tracta d’una iniciativa que “demostra la responsabilitat social que han de tenir les administracions públiques per contribuir a la integració de tothom”, i considera que amb el projecte s’està ajudant a “demolir aquells obstacles que barren el pas a la llibertat que té tothom de poder escollir, sense cap mena de distincions”.

El projecte, al qual donen suport quatre centres educatius de Blanes, acull nois i noies amb diversitat funcional -com poden ser persones amb sordes, ceguesa o discapacitat intel·lectual- i sense experiència en el món de la vela.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, l’experiència de sortir a mar obert es durà a terme entre els mesos de març i abril, quan faci més bon temps. Als participants al projecte se’ls impartirà un curs d’iniciació a la vela lleugera, i està previst que cadascun d’ells faci vuit sessions de tres hores

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics