Palafolls es prepara per rebre el nou any amb una gran revetlla

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de 6 anys sense revetlla de cap d’any, la Comissió de Reis i l’Ajuntament preparen per demà una celebració per donar la benvinguda al 2020, En concret enguany es planteja no només una gran festa al teatre amb discjòqueis i música fins ben entrada la matinada, sinó també amb una festa prèvia amb les campanades de cap d’any a la plaça de l’església.

Poques coses es saben de la festa, només que s’ha citat a la ciutadania a quarts de 12 davant la façana de l’església de Palafolls per tal de seguir les campanades en directe i amb un to festiu i local.

Un cop acabin les campanades i ja entrat al 2020 , s’obriran les portes del teatre municipal on es farà una gran revetlla amb Selecta Events i amb tots els components d’una nit com la d’entrada d’any. Hi haurà música dels 90, cotilló i d’altres sorpreses. Dins el teatre hi haurà servei de bar i, de fet, ja es poden comprar anticipadament els tiquets de consumició per estalviar-se cues durant la festa. Es poden comprar a la plaça del teatre entre avui i demà i en alguns establiments més del municipi a un preu de 3€.

L’entrada al teatre serà gratuïta, però l’organització adverteix que l’aforament és limitat.

La festa obligarà a tallar el trànsit a tot el centre de Palafolls i de nou l’Ajuntament recomana aparcar a les zones habituals, com el pàrquing de les escoles o el de l’entrada al municipi.

Fa uns anys ja es va fer revetlles de cap d’any al teatre, però es va acabar desplaçannt al Figuerassa Arena per aconseguir més aforament. L’última revetlla a Palafolls  va ser ara fa 6 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics