La Grossa  de Cap d’Any deixa 200.000 € de premi a Palafolls i 2’8 milions a Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi ha esgarrapat un pessic del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any que s’ha celebrat aquest matí. En concret el nostre municipi ha segellat una butlleta del 26.845, el que suposa 200 mil€ de premi, 20 mil€ per euro apostat. Segons ha pogut saber aquesta emissora la butlleta es va vendre a la Llibreria Mompió de l’av Pau Casals, a Sta Maria. És la primera vegada que la Grossa de Cap d’any deixa algun premi al nostre municipi.

Una altre localitat de l’Alt Maresme que també està d’enhorabona és Santa Susanna, ja que el Carrefour del municipi ha venut 14 butlletes de la Grossa el que suposa que ha repartit 2 milions 800 mil € en premi aquest matí. Ha estat la segona població que més ha repartit del primer premi després de Terrassa, on s’han venut 15 butlletes guanyadores.

També Arenys  ha esgarrapat part del 3r Premi de la Grossa d’avui, pel que el maresme és de les comarques més afortunades en el sorteig d’aquest matí.

Enguany ha estat la sisena edició d’un sorteig que ja va deixar un primer premi fa tres anys a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics