URGENT

La Creu Roja s’avança a Blanes ajudant als Reis d’Orient repartint prop de 1.000 jocs i joguines

Compartiu aquesta història

Aquest passat dimarts, els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa van ajudar a repartir les joguines de les famílies de Blanes, després que el passat dia 24 es fes també a Tossa, i aquest mateix dilluns a Lloret de Mar.

Des de primera hora del matí i fins al migdia, els familiars van passar a recollir els lots per la seu de l’entitat social blanenca. Sumant les tres poblacions, des de la seu de Creu Roja Joventut de Blanes es van repartir prop d’un miler de jocs, joguines i regals per a la mainada. A Blanes és on s’han tramitat més peticions, seguida de Lloret i Tossa de Mar. Més concretament, s’han lliurat un total de 945 obsequis.

A la ciutat veïna de Blanes, segons ha informat el seu Ajuntament, s’han tramitat les peticions de les famílies a través del Departament d’Acció Social del consistori que, al seu temps, ha fet arribar els llistats a l’entitat. Els lots incloïen un mínim de 3 articles, als quals s’hi procurava afegir un conte o bé material escolar i didàctic.

Aquests lots han anat destinats a infants entre 0 i 12 anys, i es tenia en compte que no fossin sexistes ni bel·licistes i, sobretot també, que fossin joguines noves i no pas de segona mà.

Des de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa, que té la seva seu a Blanes, s’ha fet una valoració molt positiva de l’actual campanya, que va comptar també amb una Nit de Monòlegs al Teatre de Blanes, els guanys de la qual van destinar-se a la compra de més joguines, afegint-se als diners amb que ja es comptaven des de l’estiu, amb motiu del Festival de Música Jove a la Platja, l’’Ensorra’t’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics