URGENT

El Safir Team organitza demà la 2a Crema Torrons

Compartiu aquesta història

El club palafollenc de muntanya ha preparat per aquest diumenge a segona edició d’una marxa popular de trail running, que se celebra coincidint amb les festes nadalenques i amb el pretext, tal i com indica el seu propi nom, de cremar les calories de més que s’han ingerit als àpats abundants d’aquestes dates.

Es tracta de la Crema Torrons, un esdeveniment obert a qualsevol persona amb un mínim d’experiència en el camp del trail running, segons ha informat el mateix Safir Team.

Una de les particularitats de l’activitat és que es farà en dos grans grups, un de marxa i un de cursa, i que estaran guiats en tot moment per membres del club.

Mario Otero, membre del Safir Team, explica que l’objectiu final de la Crema Torrons és començar l’any de manera saludable i gaudint de la natura.

La sortida, que no és competitiva, és oberta a tots els públics i començarà a dos quarts de 10 del matí de diumenge davant del Palauet. Es farà un itinerari pels entorns del Castell de Palafolls, i a dalt l’esplanada hi haurà avituallament. Tot seguit, es baixarà altra vegada fins a la gespa del Casal d’Avis de Palafolls, on s’acabarà l’esdeveniment amb música, sortejos i un entrepà pels participants.

Les inscripcions a la 2a Crema Torrons estan obertes ja a través de l’enllaç que trobareu a les xarxes del Safir Team. El preu és de 3 euros, que es pagaran el mateix diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics