URGENT

Palafolls tanca l’any superant la barrera de les 600 persones en situació d’atur

Compartiu aquesta història

L’Observatori de Treball de la Generalitat ja ha fet públiques les darreres dades de l’atur, corresponents al mes de desembre del passat 2019.

Palafolls ha registrat una xifra total de 601 persones sense feina, la xifra més alta des del gener d’ara fa 2 anys, quan eren 625 els palafollencs i palafollenques a l‘atur.

La xifra ha suposat un increment de 13 persones respecte les dades dle novembre, i suposa una increment de més d’un centenar de persones en només 4 mesos, des del mes d’agost, quan la xifra no arribava a les 500 persones.

Es dona el cas, però, que l’augment de l’atur a Palafolls és una situació insòlita aquest desembre a l’Alt Maresme, ja que a la resta de poblacions de la zona la desocupació ha baixat.

En el cas de Malgrat l’atur ha baixat en 48 persones, situant-se en un total de 1.159 veïns sense feina, mentre que a Tordera la xifra total és similar -1.156 torderencs i torderenques a l’atur-, 22 persones menys que el novembre.

A Santa Susanna també hi ha hagut una disminució de 4 persones -essent ara, en total, 201 persones en situació de desocupació-, mentre que Pineda la reducció ha estat de 36 persones, i ara registra un total de 2.246 veïns i veïnes a l’atur.

A Blanes, per la seva banda, l’atur registrat aquest desembre és 2.820, també amb una disminució respecte el novembre, en aquest cas de 25 persones menys.

A nivell comarcal, al Maresme l’atur també s’ha reduït, concretament en 365 persones. El total de desocupats baixa de la barrera dels 25.000, i se situa ara en 24.881 persones sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics