Tot a punt a Palafolls per rebre els Reis d’Orient

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda arriba un dels moments més esperats d’aquestes festes nadalenques, sobretot per la mainada. Ses Majestats els 3 Reis d’Orient arriben aquesta tarda acompanyats de tota la seva comitiva.

A les 4 de la tarda arribaran els patges reials al nostre municipi. Una hora més tard, a les 5, els Reis visitaran Sant Genís, i una hora més iniciaran la cavalcada pel centre de Palafolls que els portarà a recórrer l’avinguda Costa Brava fins a l’Ajuntament. Allà saludaran als veïns des del balcó i seguidament, des de fora del Teatre, rebran personalment a tots els infants perquè aquests els puguin entregar totes les sevs cartes i desitjos.

Enguany, el nostre municipi s’ha tornat a sumar a la campanya Nadal Inclusiu, que vetlla per la igualtat d’oportunitats entre els infants i que aposta per incloure una cua inclusiva per a nens i nenes amb diversitat funcional.

Aquest cop, l’Ajuntament i la Comissió de Reis de Palafolls han introduït una experiència inèdita de realitat augmentada que els assistents a la cavalcada podran gaudir amb els seus telèfons mòbils, i de la qual el consistori n’ha explicat els detalls aquest divendres, a través d’un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics