La Loteria del Nen deixa 200 mil euros a Pineda

Diversos veïns de Pineda de Mar (Maresme) i el propiterari de l'administració número 2 celebren haver repartit un premi al sorteig del nen. Imatge del 6 de gener de 2020. (ACN))
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Diversos veïns de Pineda de Mar (Maresme) i el propiterari de l’administració número 2 celebren haver repartit un premi al sorteig del nen. Imatge del 6 de gener de 2020. (ACN))

És un dècim del primer premi de la rifa de Reis del número 57.342. L’establiment ‘La bona estrella’ ha venut el número electrònicament i a hores d’ara desconeix qui ha estat l’afortunat que rebrà 200 mil euros. Tot i que l’afortunat no s’ha presentat, desenes de veïns s’han acostat a l’establiment després que s’hagi fet públic el resultat per felicitar els responsables de l’administració. Veïns, habituals de l’establiment que en aquesta ocasió no havien comprat el número, han brindat amb cava i s’han abraçat per celebrar que el negoci ha tornat a repartir sort al municipi maresmenc.

L’establiment que va obrir les portes ara fa tres anys, està ubicat al centre del municipi. Motiu pel qual han estat desenes els veïns que han aprofitat per passar per l’administració a celebrar-ho. Segons ha explicat el propietari, ha rebut desenes de trucades al llarg del matí i s’ha mostrat entusiasmat. Segons explica no és la primera vegada que reparteix premis importants. El Nadal de 2018 va repartir 1,6 MEUR, el 2015 1 MEUR per Nadal i el 2010 un cinquè premi també a la loteria de Nadal amb 2 MEUR.

A més de Pineda de Mar, el primer premi s’ha venut també a Mollet del Vallès, Lleida, Vilanova del Camí, Toledo, Madrid, Lorca i Albacete, entre d’altres.

El Maresme ha estat una de les comarques que més premis ha recollit aquest nadal en els diversos sortejos. En el sorteig de Nadal es van repartir premis a Montgat, Arenys de Mar i Santa Susanna. Per la seva banda, la Grossa de Nadal va deixar premis a Santa Susanna, Cabrera de Mar i un encertant a Palafolls, on va deixar 200 mil€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics