La comissió de reis valora positivament la cavalcada d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop Ses Majestats enfilen el camí de tornada a l’Orient, és moment de fer valoracions de com van ser rebuts a l’arribada a Palafolls. La comissió de reis havia preparat algunes novetats enguany per fer més lluïda la rebuda dels tres reis. A banda d’unes renovades carrosses, també s’incorporaven coreografies entre les carrosses i la presència dels diables i d’efectes com fum i foc. Unes novetats que segons Núria Pla, membre de la comissió de reis, van ser ben rebudes per les famílies palafollenques.

Aquest any Melcior, Gaspar i Baltasar venien també amb una novetat tecnològica i és que través dels mòbils i tauletes i gràcies a la realitat augmentada era possible veure algunes escenes i elements de la cavalcada que eren impossible de veure a ull nu. L’aplicació de noves tecnologies és un dels punts que la comissió vol remirar per saber si es continua apostant per aquest tipus de novetats. En tot cas, sembla que la comissió es decantarà per usar tecnologies més senzilles de cara a propers cavalcades.

Segons Pla, un altre dels factors que cal millorar és el de la música que enguany ha fallat en algunes carrosses.

Diumenge centenars de persones van rebre a Ses Majestats en l’habitual cavalcada de Reis que va recórrer el centre de Palafolls fins a l’Ajuntament on van ser rebuts per les autoritats abans que rebessin les cartes dels infants del nostre municipi. Enguany, una altra de les novetats ha estat el pessebre vivent que s’ha instal·lat a les escales de l’església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics